top of page

Kauwgom


Af en toe moet je toelaten dat je niet de hele tijd een hipster kan zijn die van top tot teen nonchalant gestyled überinteressante dingen aan het doen is. Dan ga je een stukje fietsen. Op plekken waar normaal alleen maar kwieke ouderen op e-bikes rond toeren. Je fiets langs slootjes met knotwilgen, houten molens en hoort vogeltjes fluiten.

En soms kom je dan een plek tegen die je een verhaal vertelt. Een plek die, als alle fietsers naar huis zijn, het domein is van iemand anders. Waar avond aan avond een zestien jarige jongen staat te wachten op zijn 'meissie'. Om samen te zeuren over dat hun ouders stom zijn en dat zij en hij de liefde is van zijn/haar leven en later, als ze eindelijk het huis uit zijn, ze het allemaal anders zullen doen en voor altijd samen zullen zijn. Ze zwijgen een beetje en zoenen ze totdat ze het koud krijgen.

Als het tijd is om naar huis te gaan duwt hij zijn kauwgom tegen de muur en fietsen ze ieder een andere kant op naar huis. Dromend over hoe gelukkig ze gaan worden, later.

Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Google+ Basic Black
Recent Posts
bottom of page